fbpx
E-UTRIP
FOTO: Osebni arhiv, ansambel Tonija Verderberja.
Aktualno Glasba Kultura

13. Dobrodelni Valentinov koncert v Predgradu

25. februarja 2023 se je v Kulturnem domu v Predgradu odvijal že 13. dobrodelni Valentinov koncert. Že kar tradicionalna prireditev, katere pobudnik je, žal že pokojni, Tine Stare, izjemen glasbenik in dobrotnik po srcu. Zgodbo, ki jo je pričel leta 2008 in zapustil velik pečat in ta pečat ponosno nadaljuje Kulturno športno društvo Predgrad in polna dvorana obiskovalcev potrjuje, da je prav pisati jo še naprej.

Letošnji koncert smo namenili zbiranju sredstev » Verigi dobrih ljudi« pod okriljem Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje, da smo bili pri tem zelo uspešni. Z nakupom vstopnic smo namreč zbrali kar 1105€.

Za čudovit program so poskrbeli; Ansambel Okajeni muzikanti, Peter Movrin, Ansambel Dolenjski veseljaki, harmonikaš Tim Mutič, Ansambel Tonija Verderberja, Ansambel Ribniški pušeljc, Duško s prijatelji in Ansambel A’bup s Grajskimi pevci, zahvala Jožici Štrbenc za lep voden program.

Na tem mestu se vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k uspešni izpeljavi koncerta še enkrat zahvaljujem, članom KŠD Predgrad za pomoč pri organizaciji koncerta (priprava dvorane, postrežba nastopajočih, gospodinjam za peko peciva) in hkrati izrekam željo, da tudi v bodoče stopimo skupaj v podobne namene.

Jožica Matkovič, predsednica KŠD Predgrad,

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki