fbpx
E-UTRIP
FOTO: Občina Ribnica.
Aktualno

Dobri temelji za generacije

Dela na projektu Medgeneracijskega centra v Ribnici so v polnem teku. Danes si je župan Samo Pogorelc v družbi sodelavcev na terenu ogledal izvajanje del na projektu, sporoča Občina Ribnica.

Trenutno poteka betoniranje temeljne plošče objekta, priprava armature za temelje in vgradnja inštalacije ter priprava podložnega betona. Temeljna plošča pa bo hkrati tudi površina za javno, garažno hišo.

Na okoli 4500 kvadratnih metrih površin namerava občina urediti parkirno hišo, večjo večnamensko dvorano, manjšo kongresno dvorano, pisarne za mladinski center, startupe, delo od doma in društva, v naslednji fazi pa še športno dvorano s kavarno.

Center bo po načrtih predstavljal medgeneracijsko, športno, kulturno, gospodarsko iz turistično stičišče občine. Zagotavljal bo ustrezne prostore za razvoj kulturne, športne, gospodarske in turistične dejavnosti. V njem bodo dobile prostore tudi različne nevladne organizacije.

Danes si je župan Samo Pogorelc v družbi sodelavcev na terenu ogledal izvajanje del na projektu. FOTO: Občina Ribnica.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki