fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Narava & zdravje Novice Zdravje

Delež pozitivnih testov v Kočevju zelo visok

Včeraj so v ZD Kočevje opravili 28 testiranj na Covid-19, dobili pa so tudi rezultate sedmih testiranj v predhodnem dnevu. Situacija se še ne umirja, saj so okužbo potrdili pri kar petnajstih osebah, še eno okužbo pa so potrdili v ZD Ribnica.

»Imamo nekaj žarišč v različnih okoljih in podjetjih. Vsi so obveščeni in vsem nudimo pomoč in podporo pri obvladovanju situacije,« direktorica pravi Polona Vidič Hudobivnik.

Testirali so tudi 17 zaposlenih v zdravstvenem domu, vsi so bili negativni.

»Zahvaljujem se vsem, ki vztrajate in spoštujete ukrepe in priporočila. Zaradi vas še obvladujemo situacijo in zmoremo vse kar prihaja. V prihajajočih prazničnih dneh imejte v mislih svoje bližnje in bližnje vseh drugih, predvsem naše starostnike in krhke skupine. Močni smo toliko, kot je močan naš najšibkejši člen. Pazimo nase in drug na drugega. Če sodelujemo, zmoremo in smo močni. Ostanimo zdravi,« še pravi Hudobivnikova.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki