fbpx
E-UTRIP
Aktualno Gospodarstvo Kočevje Novice

Delavci komunale nemoteno opravljajo svoje delo

V petek, pozno popoldan, ko se je že končal zadnji delovni dan v tednu za komunalne delavce in bi se morali vsi do ponedeljka spočiti, se je v bloku na Kolodvorski ulici zamašila greznica. Stanovalci so poklicali na dežurno številko Komunale Kočevje, kjer so jim posredovali informacijo, kakšen je postopek v teh primerih. Najprej so poklicali znanega kočevskega vodoinštalterja Janežiča, ki je ugotovil razsežnost problema in ta je poklical dežurno službo za praznenje greznic, saj so težavo lahko odpravili le oni. V eni uri sta bila zaposlena na kraju in že odpravljala težavo, da so lahko stanovalci nemoteno uporabljali vodo.
“Hvala fantoma iz komunale za hitro in kvalitetno posredovanje ter za prijaznost in strokovnost. V teh napornih časih je videti, da ljudje vseeno ne gledamo samo nase in da smo vedno pripravljeni pomagati tistemu, ki pomoč potrebuje,” je povedal eden izmed stanovalcev bloka.
Cenjene bralce pozivamo, da poslikate čim več dobrih ljudi in da njihova dobra dela javno objavimo ter se jim zahvalimo. Slikajte poštarje, policaje, zdravstveno osebje, komunalne delavce, gasilce, delavce civilne zaščite skratka vse, ki bi se jim radi zahvalil za njihovo delo v teh težkih časih, ki nas sedaj obdajajo. 
M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki