fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Kronika Novice

Danes uradno: Poskus umora, ženska hudo poškodovana

Danes so nam s PU Ljubljana potrdili kar nekaj naših neuradnih informacij, v nadaljevanju prilagamo odgovor predstavnice odnosov z javnostmi PU Ljubljana, Nataše Pučko:

“V  torek, 29. 1. 2019  okoli 12.15 je bila PU Ljubljana obveščena o dogodku v  Kočevju, v katerem je bila poškodovana ena oseba, storilec pa je s kraja pobegnil.  Z zbranimi obvestili  in  dokazi so policisti ugotovili, da je 35-letni  moški  z  nožem  večkrat  zabodel  31-letno  žensko, pri čemer je utrpela  hude  telesne  poškodbe. Policisti so osumljenca  kmalu po dejanju prijeli  in  mu  odvzeli prostost. Osumljeni in oškodovanka sta bila v izven zakonski skupnosti, ki pa se je pred časom končala. Kriminalisti bodo 35-letnika danes s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa umora privedli pred preiskovalnega sodnika. Po podatkih policije je oškodovanka izven smrtne nevarnosti. Osumljeni je bil že obravnavan za kazniva dejanja (premoženjska in z elementi nasilja).”

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki