fbpx
E-UTRIP
Aktualno Narava Narava & zdravje Novice Občina

Cesta ob Kolpi neprevozna, okoliškim krajem grozijo poplave

Glede na današnje obilno deževje, se Občina Osilnica – kot marsikatera druga občina v Sloveniji – boji najhujšega, še najbolj obilnih poplav, slednje se namreč že pojavljajo, zaenkrat sicer še v blagi obliki, a bo dež vztrajal še do nedelje. Občanom in občankam so na svojem Facebook profilu sporočili:

Spoštovane občanke, cenjeni občani, glede na trenutno močno deževje se nam obetajo oz. že imamo poplave. Po zadnjem močnem deževju smo naročili protipoplavno zaščito. Kdor je ogrožen naj se javi, da jo bomo lahko še pravočasno dostavili. Prosimo bodite pripravljeni pomagati drug drugemu, bodimo pozorni na jaške, da se ne nabere listje in vejevje, da bodo delovali.

Prosimo vas, da vse poplavljene dele cestišč, kleti, vrtov…, tudi fotografirate in nam jih pošljete, da se bomo obrnili po pomoč na vlado. Če je možno ostanite doma! Cesta ob Kolpi je neprevozna!

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki