fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Novice Zanimivosti & Zabava

Čarli se je po enem letu vrnil domov

Pred skoraj letom dni je iz dvorišča v Otavicah pri Ribnici izginil pomeranec po imenu Čarli. Lastniki so sprožili obsežno iskanje in dolgo upali, da ga bodo znova našli. Kljub razpisanim nagradam in širjenju vesti po vsej Sloveniji, Čarlija niso našli. Vendar pa se je danes zgodba obrnila v nepričakovano smer.

Koprski policisti so med rutinskim preverjanjem sumljivih vozil odkrili nekaj nenavadnega – skupino psov. Vzeli so si čas, da preverijo njihove mikročipe. Podatki na čipu enega od psov so se ujemali s pogrešanim pomerancem Čarlijem, ki ga je iskala praktično cela Slovenija. Zanj so slišali tudi v Kopru. Takoj so stopili v stik z lastniki, ki so bili preplavljeni z mešanico olajšanja in sreče.

Čarli se je danes vrnil domov, nekaj trenutkov je lastnike zadržano opazoval, a se kmalu spomnil, da je doma. Kuža pa potrebuje nego, sporočajo lastniki, ki ne morejo verjeti, da se je Čarli vrnil.

 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki