fbpx
E-UTRIP
FOTO: Branka Letig.
Aktualno Dom Narava Narava & zdravje Novice

Branki je podivjana Kolpa lanske jeseni poplavila dom: “V nesreči se vedno izkažejo dobri ljudje”

V noči iz 15. na 16. september lani so podivjale vode na Žagi v parih urah poplavile dom Branke Letig in povzročile ogromno škodo. “Ko se je začelo daniti smo lahko le v šoku opazovali spremenjeno podobo vasi. Po že tako težkem letu je bil pred mojo družino velik izziv. Na srečo se v nesreči vedno izkažejo dobri ljudje…”
In tudi tokrat ni bilo nič drugače.

“Beseda hvala je premalo za vse vas, ki ste pomagali po svojih močeh, tudi se vsem ne morem zahvaliti poimensko, saj je marsikdo pomagal anonimno. Zato se iz srca zahvaljujem VSEM ( PGD Vas-Fara, KD Fara, Občini Kostel – še posebej bivšemu podžupanu Briški Miranu, Občini Ribnica, DKŽ Nežica, DU Kostel, OZRK Kočevje, CSD Kočevje, Slovenski vojski, Komunali Kočevje, vsem podjetjem in posameznikom, sokrajanom,…). Vsem, ki ste me obiskali in ponudili pomoč in vsekakor tudi tistim, ki ste pomagali anonimno ali preko nakupa vstopnic za dobrodelni koncert, hvala tudi organizatorjem ter nastopajočim na koncertu,” je hvaležna Branka.

Saj veste, največ, kar šteje v trenutku nesreče, je občutek, da nisi sam.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki