fbpx
E-UTRIP
Aktualno PR

BoxSpring postelja, ki navdušuje Slovence

BoxSpring postelja velja za zadnji hit pri prenovah oz. opremljanju spalnice. Gre za oblazinjenje postelje nadstandardne višine in preštevilnimi možnostmi izbire.

BoxSpring postelje – kaj vse omogočajo?

Vsaka BoxSpring postelja se lahko pohvali s preštevilnimi možnostmi izbire. Pa jih poglejmo.

Višina postelje

Oblazinjena postelja je po navadi višja od klasične. BoxSpring postelje dosegajo višine vse do 76 cm. Višje postelje nudijo več udobja, iz njih lažje vstanemo in se na njih lažje uležemo. Pod njimi pa je vseeno več kot dovolj prostora za robotski sesalec, ki bo po potrebi odstranil prah in nečistoče, ki se po navadi nabirajo prav pod posteljo.

Barve in materiali

Prave BoxSpring postelje izdelujejo v Spalnem centru Maremico, ki se lahko pohvali z lastno, slovensko proizvodnjo. Prav vsaka postelja je unikat. In tako si lahko pri oblazinjenju prav zares privoščite skorajda karkoli si želite. Ponujajo različne materiale oblazinjenja – vse od umetnjega usnja, tkanine pa do žametnega pliša v več kot 100 barvnih odtenkih. Brez skrbi, da boste našli tudi svojega najljubšega.

Ležišče in način postiljanja

V Spalnem centru Maremico so strokovnjaki za zdravo spanje – v pravem pomenu besede. Strokovne svetovalke si bodo vzele čas za vas in vam pomagale izbrati in sestaviti vašo novo sanjsko posteljo. Srce vsake tapecirane postelje pa je predvsem ležišče, ki mu v Spalnem centru Maremico posvetijo največ časa. Izbrali si boste lahko kvalitetne vzmetnice Leticia, ki vam jih bodo vgradili v vašo novo posteljo. Če pa si boste tako zaželeli, pa boste v posteljo vgradili celo vodno posteljo Lectus.

Vendar se tukaj zgodba z ležišči šele začenja. V primeru zakonske postelje lahko namreč levo in desno polovico ležišča izberete ločeno. Na vrhu pa boste v vsakem primeru dobili še toper z udobjem po želji – spet je lahko različen na levi in desni strani. Pri tem pa se lahko odločite še ali bo le ta postal del ležišča ali pa bo z zadrgo pritrjen na samo ležišče in vam bo tako omogočal lažje postiljanje, ki ga imenujejo Exclusive Top.

Vzglavna stranica in različni modeli

V Spalnem centru Maremico pa se izbira tu še vedno ne konča. Izbirate lahko namreč med kar petimi različnimi modeli, pri čemer se vsak ponaša s svojimi lastnimi unikatnimi lastnostmi. Hkrati si lahko po želji izberete tudi vzglavno stranico in jo prilagodite svojemu okusu – tako po izgledu kot po barvi in material oblazinjenja.

BoxSpring postelje – trajnostni izdelek, narejen v Sloveniji

Oblazinjena postelja BoxSpring je izdelana v Sloveniji, pod rokami spretnih tapetnikov in mojstrskih šivilj. Z njenim nakupom tako podpirate domače gospodarstvo in delovna mesta. Hkrati pa prav slovensko proizvodnja ponuja številne prednosti. Celotna postelja BoxSpring je tako narejena modularno in jo je možno kadar koli v prihodnosti prilagoditi oziroma po potrebi obnoviti. Tako lahko zamenjate samo ležišče, če je le to dotrajano in to zgolj na eni polovici zakonske postelje, če je tako potrebno. Lahko se odločite za pretapiciranje, menjavo prevleke, toperja ali katerega drugega sestavnega dela ali kombinacije delov. Na voljo so vam številni obnovitveni paketi, lahko pa zamenjate zgolj en sestavni del.

Koga vse je že navdušila BoxSpring postelja?

Spalnemu centru Maremico svoje spanje zaupa že več kot 26.000 strank. Mnogi izmed njih veljajo za vplivneže in znane po celotni Sloveniji. Med njimi se tako z BoxSpring posteljo pohvalijo Boštjan Romih, Sara Rutar, Mojca Mavec, Jakov Fak, Monika Tavčar in še številni drugi.

Če vas zanima več, se lahko oglasite v njihovem salonu na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah, jih pokličete na 01 56 10 900  ali pa naročite njihov 100-stranski katalog. Katalog lahko brezplačno naročite tukaj.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki