fbpx
E-UTRIP
Aktualno Zanimivosti & Zabava

BIGBEAR z lepo gesto razveselil šolarje

Gostinski ponudnik hrane BIGBEAR, ki ga vodi Aleksander Gotovac, je ob koncu šolskega leta pripravil posebno presenečenje za osnovnošolce in srednješolce.

Na družbenem omrežju je delil objavo, v kateri je napovedal, da bo na zadnji šolski dan razdelil 100 brezplačnih hotdogov učencem in dijakom. Vendar je zaradi preseženega števila 100 všečkov na objavi, kot je obljubil, povečal število brezplačnih hotdogov na kar 200. Žar je že pripravljen, prav tako mojster žara.

Od 10. ure dalje so na voljo brezplačni hotdogi za vse pridne učence in dijake, ki so danes zakorakali v počitnice. Ta gesta gostinskega ponudnika je imela poseben namen. “Preprosto zato, ker si otroci to za konec leta zaslužijo. Naj bo to uvod v brezskrbne dni. In vesel sem, da je bila ta gesta tako lepo sprejeta med ljudmi,” je povedal vodja ekipe BIGBEAR.

Dragi šolarji, BIGBEAR vas pričakuje! Starši pa si bodo lahko privoščili tudi kaj iz njihove redne, bogate in izjemno okusne ponudbe.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki