fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno AgencijaU3P Aktualno

aVa poraVnava: Naše podjetje z virtualno asistentko

Podjetje poraVnava d. o. o. je postalo prvo podjetje v Sloveniji na področju odškodnin, ki je predstavilo prvo odškodninsko asistentko, ki je bila ustvarjena s pomočjo umetne inteligence. Ta inovativna rešitev je plod sodelovanja med podjetjem poraVnava in agencijo za vsebinski in digitalni marketing Agencijo U3P.

Umetna inteligenca se v zadnjih letih hitro razvija in spreminja način, kako podjetja izvajajo svoje poslovne procese. Vključevanje umetne inteligence v poslovne dejavnosti prinaša številne prednosti, vključno z avtomatizacijo poslovnih procesov, povečano učinkovitostjo in boljšim poslovanjem.

Sodelovanje z agencijo U3P je bilo ključno pri snovanju odškodninske asistentke. Agencija je s svojim strokovnim znanjem na področju vsebinskega in digitalnega marketinga pomagala pri izgradnji sistema ter optimizaciji algoritmov umetne inteligence.

Umetna inteligenca se še naprej razvija in bo igrala vse pomembnejšo vlogo v prihodnosti poslovanja. Podjetja, ki prepoznajo potencial te tehnologije in se prilagodijo njenim inovacijam, imajo pred seboj svetlo prihodnost. Podjetje poraVnava je z uvedbo odškodninske asistentke dokazalo, da je na čelu teh sprememb in si prizadeva za izboljšanje storitev, ki jih nudi strankam.

Ta napredna tehnološka rešitev – po imenu aVa poraVnava – trenutno svetuje potencialnim strankam in jih obvešča o novostih s področja odškodnin. V prihodnosti pa je jasen cilj, da bo odškodninska asistentka pomagala tudi pri obdelavi odškodninskih zahtevkov.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki