fbpx
E-UTRIP
Aktualno Novice Šport Zanimivosti & Zabava

Žogarija: Naši osnovnošolci osvojili tretje mesto

V četrtek, 22. 6. 2023, je v Turnišču potekala finalna prireditev Žogarija/Alpe–Jadran–Donava. Na tej izjemni prireditvi se je pomerilo 27 nadobudnih učencev tretjih in petih razredov OŠ Ob Rinži. Ekipe iz štirih različnih regij so se zbrali, da bi tekmovali med seboj in pokazali svoje sposobnosti.

Tekmovanja so zajemala raznolike discipline, med katerimi so bili nogomet, spretnostne igre, kviz znanja, umetnost obvladovanja žoge ter navijaški nastopi. Vsaka šola je tudi predstavila najlepše oblikovane žoge, ki so bile okrašene z domoljubnimi motivi. V igro so se vključili tudi učitelji in sicer v spretnostni igri z nazivom “Z vami, gospod profesor”.

Naši osnovnošolci so se izkazali in osvojili tretje mesto, kar je izjemen dosežek. Navijači so ves čas prireditve bučno spodbujali vse tekmovalce, a seveda so svoje najglasnejše vzklike namenili naši šoli.

Seveda pa so še posebej navijali za našo šolo in se v duhu Fair Playa resnično izkazali. Na to smo lahko res zelo ponosni.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki