fbpx
E-UTRIP
Featured Borilni športi Šport

SIBOR s finala slovenskega pokala v borbah prinesel 19 medalj

Člani SIBOR INOTHERM so se v soboto 21. 5. 2022 udeležili zaključka 3. kroga in Finala slovenskega pokala v ju jitsu borbah. Naši člani so zopet odlično nastopili, saj je večina izmed 22-ih članov stopilo na oder za zmagovalce. Osvojili so skupno 19 medalj, od tega 5 zlatih, 10 srebrnih in 4 bronaste. Tekmovanja so se udeležili tekmovalci iz 5 klubov in 66 borcev.

Tudi v seštevku pokala v borbah za leto 2022 so se naši člani super odrezali, saj jih je bilo kar 6 med najboljšimi tremi.

Na tekmovanju je bila podelitev tudi za Pokal v duo sistemu 2022, kjer se je 25 naših parov uvrstilo med 3 najboljše.

Tekmovanje je bila tudi priložnost za licenciranje oz. podaljševanje trenerskih licenc ki so jih uspešno podaljšali štirje naši trenerji. Prav tako pa smo v Siborju pridobili tudi dve novi nacionalni sodnici Saro Besal in Tino Pelc.

Na omenjeni zadnji tekmi v prvem delu leta so bile podeljene tudi diplome in priznanja za uspešne rezultate naših članov v preteklih letih.

Elvis Podlogar, predsednik Siborja

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki