fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Šport Tenis

Video: Zaključek Teniškega kluba Kočevje

Še pred decembrom se je v Teniškem klubu Kočevje odvil zaključek sezone in letni zaključek z druženjem ter podelitvijo priznanj najboljšim igralcem. Letos je absolutno dominiral Simon Kersnič, ki je, ne samo v našem mestu, ampak tudi v dolenjsko-posavski ligi, izjemen igralec, ki je nanizal veliko zmag in tudi v tej ligi zasedel 5. mesto med vsemi igralci. Takoj za njim gre pohvala mladi in perspektivni igralki Špeli Rijavec, ki je tretjo ligo zaključila kot prva igralka in tako dokazala, da se brez težav zoperstavi tudi moškim starejšim igralcem, tako bo naslednje leto igrala v 2. ligi.

Igranje v ligi Teniški klub Kočevje člani jemljejo kot zelo resno tekmovanje, kar so opazili tudi Ribničani, zato v ligi igra kar nekaj igralcev iz sosednje občine. Tako se je zgodilo, da je prvi igralec v 2. ligi Miran Merhar iz Ribnice.

Ker je poletne sezone konec, kočevski tenisači pa nimajo prostora, kjer bi lahko pozimi igrali tenis, se jih je večina zavila v zimski spanec, vedno več pa se jih odloča za igranje v Ribnici, kjer imajo na voljo šotor.

TK Kočevje si tudi sam želi rešitve tega problema, zato se na veliko pripravljajo plani in ideje. Upamo na ugoden razplet.

TK Kočevje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki