fbpx
E-UTRIP
cof
Aktualno Narava & zdravje Starševstvo Zanimivosti & Zabava

Vrtec Kočevje: Želvice so ustvarjale za mamice

Kakšen lep dan je danes, kajne? Takšen, kot si ga mame zaslužijo. Sončen, prijetno topel in poln optimizma. Kot, da je ustvarjen posebej za njih. Vse najboljše, naše opore, varni pristani… Podarjeno cvetje bo premalo za zahvalo, a ve se iskreno razveselite vsake naše pozornosti.

In najlepše so tiste pozornosti, ki jih z vso ljubeznijo pripravijo najmlajši. Vzgojiteljice Vrtca Kočevje so tudi letos poskrbele, da bo mamam zaigralo srce.

V Želvicah so za mamice izdelali rožice iz odpadnega materiala in s tem mislili tudi na mamo vseh mam – Zemljo. Otroci so iz odpadne embalaže sami izrezali cvet rože, ga pobarvali s tempera barvo in okrasili po svoji domišljiji.

Vzgojiteljica Nuša Kezele in pomočnica Saša Rački sta malčke naučili novo pesem Janeza Kuharja, Goslice. Zborček so posneli, nastop pa si bodo mamice lahko ogledale preko e-pošte.

Želvice so ustvarjale. FOTO: Vrtec Kočevje.

JAZ IMAM PA GOSLICE (JANEZ KUHAR)
JAZ IMAM PA GOSLICE,
GOSLICE ZVENEČE,
KI POJO MI PESMICE,
PESMI ZLATE SREČE.
JAZ IMAM PA MAMICO,
MAMICO LJUBEČO,
JI ZAPOJEM PESMICO,
JI PRINESEM SREČO.

Rožice za mame. FOTO: Vrtec Kočevje.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki