fbpx
E-UTRIP
Varnostne kamere.
Izpostavljeno Črna kronika Kronika

Vlomili v gostinski lokal in trgovino

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 662 klicev, 179 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 67 nanašalo na  kriminaliteto, 30 na javni red in mir, ter 56 na prometno varnost. Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 11 tatvin, 16 vlomov (v sedmih primerih je ostalo pri poskusu) in 7 primerov poškodovanja tuje stvari, poroča Policijska uprava Ljubljana. 

V okolici Ribnice je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar in nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

V Velikih Laščah je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder so odtujili denar oziroma menjalnino. Povzročeno je bilo za okoli 1.000 evrov škode.

V Kočevju je bilo vlomljeno v trgovino,  od koder so odtujili denar oziroma menjalnino. Povzročeno je bilo za okoli 500 evrov škode.

 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki