fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Kronika Ribnica

Več informacij o zaseženem kokainu ter skupinskem oropanju mladoletnika v Kočevju

V uredništvo smo prejeli nekaj klicev kjer so nas občani prosili za podrobnejše informacije o dveh dogodkih in sicer o neupravičeni proizvodnji in prometu z drogami ter o skupinskem nasilništvu in ropu mladoletnika na kočevskem. Za podrobnejše podatke smo zaprosili policijo in od njih prejeli podrobnejši odgovor.

Dne, 16.1., nekaj po 19. uri so policisti Policijske postaje Kočevje ustavili 38-letnega voznika osebnega avtomobila Audi. Med postopkom je bila v vozilu najdeno in zaseženo okoli 65 gramov prašnate snovi, za katero se sumi, da je prepovedana droga kokain. Osumljencu je bila zaradi utemeljenih razlogov, da je izvršil kaznivo dejanje Neupravičene proizvodnje in prometa s  prepovedanimi  drogami,  odvzeta  prostost, v nadaljevanju pa pri njem opravljena  hišna  preiskava. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo. 

Policisti Policijske postaje Kočevje so bili 18. 1. 2020, nekaj pred 19. uro, obveščeni o dogodku, v katerem so tri osebe mladoletniku odvzele manjšo količino gotovine in elektronski cigareti. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da sta dva mladoletnika grozila, eden izmed njih pa tudi večkrat udaril oškodovanca. Tretji, polnoletni slovenski državljan mu je pri tem odtujil opisane predmete. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi kaznivega dejanja nasilništva in ropa. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki