fbpx
E-UTRIP
Aktualno

V Bazo 13 prihaja Adi Smolar

Adi Smolar, ki je v svoji glasbeni karieri prejel številne nagrade tako s strani poslušalcev kot strokovne javnosti, za vas pripravlja nepozaben večer. Vabljeni v petek, 24. marca v Bazo 13.

Vrata se bodo za obiskovalce odprla ob 20. uri, koncert pa je predviden ob 22. Do polnoči vstopnina znaša 10 €, nato boste odšteli 2 € več. Za člane KLUKŠ-a vstopnina znaša 5 €.

Na svoj kritičen, razmišljujoč, vendar zelo hudomušen način vam bo Adi Smolar predstavil svoje skoraj ponarodele pesmi. Adi velja za enega izmed najizvirnejših, najplodnejših in najpopularnejših kantavtorjev pri nas. Svoje poslušalce je razveselil s kar 14 samostojnimi albumi. V eni izmed svojih pesmi pravi: “Se počasi daleč pride, se prav počasi spletejo vezi, dokler mi sonce ne zaide, iskal poti bom do ljudi!” Tako nam preprosto opiše pot, ki jo je prehodil od leta 1981, ko je imel svoj prvi samostojni koncert, pa vse do danes.

Bodite del njegove poti tudi vi, zato vljudno vabljeni … 


Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki