fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje

Umik včerajšnje objave: Šlo je predaleč!

V uredništvo smo prejeli kar nekaj klicev, e-sporočil in sporočil preko družbenih omrežij v povezavi z našo včerajšnjo objavo fotografije iz Koblarjev, zato smo se odločili, da predstavimo dejstva, na podlagi katerih smo se odločili, da objavo umaknemo.

Gre za milo rečeno nesprejemljivo obnašanje človeka do živali, ne glede na to, kaj je bil namen tega dejanja – po naših neuradnih informacijah naj bi gospod, ki je žival dobesedno pribil na desko za obveščanje, želel opozoriti sovaščane, da odgovorno ravnajo s svojimi hišnimi ljubljenčki, saj naj bi mu eden od teh ubil žival. Dejstvo je, da se takšnih zadev seveda ne rešuje na ta način, zato smo to dejanje tudi obsodili z besedami “Kočevje, kaj se dogaja?”. Pa vendar, šlo je predaleč.

Neprimerni komentarji na Facebooku, celo grožnje s smrtjo, se morajo seveda sproti umikati iz družbenega omrežja. Takšne komentarje tudi sami strogo obsojamo in v primerih, ko se na našem profilu pojavijo, jih – takoj, ko jih zaznamo – brez premisleka odstranimo. In tokrat ni bilo prav nič drugače. Pa vendar…

Šlo je celo tako daleč, da je po neuradnih informacijah neka oseba (ali več njih) celo po tamkajšnjih ulicah iskala osebo, ki naj bi to dejanje storila in grozila z nasiljem. To pa je za nas nedopustno, nezaslišano in tega nikoli ne bomo podpirali. Zato smo se odločili, da objavo umaknemo.

Uredništvo

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki