fbpx
E-UTRIP
Aktualno Gospodarstvo Kočevje

Tušev spletni supermarket tudi v Kočevju

Tuš je s spletnim supermarketom hitrinakup.com na voljo s prevzemnimi mesti že v Novem mestu in Krškem, ta teden pa se v novo storitev spletnega nakupovanja in prevzema pred Tuš supermarketom vključujeta še Brežice in Kočevje. Tako so v času spremenjenih razmer v Tušu naredili še več za zdravje in udobje svojih kupcev. Spletno nakupovanje je sicer na voljo s prevzemnimi točkami že na 22 lokacijah pred trgovinami Tuš.

Tušev supermarket hitrinakup.si je najhitreje rastoča spletna nakupovalna storitev v Sloveniji. Ta teden so odprli še šest novih lokacij, skupaj jih je zdaj 22, med katerimi sta tudi Brežice in Kočevje: »Naši kupci lahko svoje nakupe prek spleta opravijo preprosto in pregledno, ne da bi morali v trgovino. Navdušenje in zadovoljstvo uporabnikov sta potrditvi, da se v teh časih zelo spreminjajo naše nakupovalne navade,« pojasnjujejo v Tušu, kjer v zadnjih dveh mesecih opažajo porast spletnega nakupovanja.  Spletni supermarket je s prevzemnimi mesti pred trgovinami Tuš na voljo tudi v Novem mestu in Krškem.

Nakup kar iz domačega naslonjača

Kupci svoj nakup iz udobja domačega naslonjača preprosto in hitro opravijo na spletni strani hitrinakup.si. Na policah spletnega supermarketa so na voljo vsi izdelki, ki jih sicer najdejo v trgovinah Tuš. Če je kupec član Tuš kluba, lahko svojo kartico poveže s profilom v spletnem supermarketu in tako še hitreje najde želene izdelke. Izberejo lahko spletno plačilo ali plačilo ob prevzemu. Po nakupu je naročilo na prevzem pred najbližjim Tuš supermarketom pripravljeno že največ 120 minut po oddaji naročila. Čas prevzema lahko kupci izberejo sami, nakupujejo pa lahko vse dni v tednu.

Tušev spletni supermarket na voljo že v 22 mestih

Spletni supermarket hitrinakup.si s prevzemnimi mesti pred Tuš supermarketi je na voljo že v 22 slovenskih mestih: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Lesce, Domžale, Mengeš, Grosuplje, Koper, Ptuj, Muta, Murska Sobota, Ljutomer, Rogaška Slatina, Laško, Novo mesto, Kočevje, Krško, Brežice, Kozina, Sežana in Ilirska Bistrica. Dostava na dom je že na voljo v Ljubljani, Mariboru in Celju.

Anja Marjetič, vodja korporativnega komuniciranja, TUŠ

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki