fbpx
E-UTRIP
Aktualno Gospodarstvo Kočevje

Trgovina na Turjaški ponovno odprta, tokrat v njej TUŠ

Po mesecih prenavljanja trgovine Mlinotest na Turjaški v Kočevju je v teh dneh končno ponovno zaživela, vendar pa bodo odslej kupci v njej deležni izdelkov trgovine Tuš. Okoliški prebivalci so jo že z nestrpnostjo pričakovali, saj jim pride še kako prav, kljub njeni majhnosti. Vendar pa je bil marsikateri prebivalec, ki biva v bližnjem bloku, nad novim parkirnim režimom, ki so ga vzpostavili ob tej trgovini, razočaran, saj bo tokrat parkirišče strogo namenjeno le kupcem. Seveda je to popolnoma razumljivo, a marsikateremu lokalnemu prebivalcu je parkirišče predstavljalo »rešilno bilko«. A temu očitno ne bo več tako.

Majhne trgovinice so danes le še redkost!

Majhne, lokalne trgovine so danes izjemna redkost. Posodobljena trgovinica je ena redkih v občini, ki se je ohranila. Poleg slednje v Kočevju uspešno posluje še trgovina Ančka v Mestnem logu ter trgovina Hramček v Livoldu, ki je bila nedolgo nazaj, 5. oktobra, nagrajena iz občinske strani. Za dolgoleten trud in vztrajnost ter kljubovanje vsem preprekam pri poslovanju so namreč prejeli plaketo župana občine Kočevje. »Zaposlene smo počaščene ter hvaležne za izkazano čast. Hkrati pa je to motiv in obveza, da se trudimo tudi v bodoče. Hvala vsem, ki ste v našem delu prepoznali vrednost priznanja, predvsem hvala vam, drage stranke, ki se vedno znova vračate v našo trgovino in nam zaupate ter kupujete pri nas,« so dejali iz trgovine Hramček, ki se s svojo ponudbo prilagajajo tudi sedaj, v času epidemije koronavirusa. V teh dneh so namreč pričeli z naročili na daljavo, kar lahko kupci opravijo preko Facebook messenger-ja ali preko elektronske pošte trgovina.livold@siol.net.

Trgovina Hramček prejela plaketo.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki