fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Narava & zdravje Novice Občina Zdravje

Tretja potrjena oseba z okužbo koronavirusa opravljala delo v Mercatorju v Trgovskem parku Kočevje

Včeraj so v Kočevju potrdili novo okužbo s koronavirusom. Trenutno so tako na tem območju potrjene tri okužbe. Prvi dve sta bili prepoznani takoj, zato so uspešno zajezili morebitni val, ki bi ga prenesli in so vse potencialne osebe izolirali.

Tretja potrjena oseba v Kočevju ni bila prepoznana takoj, poleg tega pa je ta oseba zaposlena na delovnem mestu v Mercatorju v Trgovskem parku Kočevje, kar pomeni, da je možnost razširitve okužbe še toliko večja. Kljub vsemu poudarjajo, da so epidemiologi že poiskali vse morebitne stike ter jim odredili testiranja in izolacijo.

V Mercatorju zagotavljajo, da so oz. bodo poskrbeli za vse preventivne ukrepe, celotna trgovina pa je že v celoti razkužena. Kljub vsemu je priporočljivo, da obisk trgovin in drugih ustanov, kjer se v zaprtih notranjih prostorih giblje več ljudi, zmanjšamo na le najnujnejše. Svetujemo, da upoštevate vse preventivne ukrepe in da ne hodite med ljudi, v kolikor opažate kakršnekoli znake bolezni.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki