fbpx
E-UTRIP
VIR: Gasilska enota Ribnica.
Izpostavljeno Kronika

Traktor zdrsnil in poškodoval moškega

Včeraj, ob 16.40 je v naselju Travnik v Loškem Potoku 49-letni občan popravljal traktor. Pri tem je traktor zdrsnil, ga stisnil in poškodoval.

Po do sedaj zbranih obvestilih je v družbi s še eno osebo opravljal servisna dela na traktorju. Pri gibanju v predelu vitla ga je deska stisnila ob kovinsko konstrukcijo traktorja. Gasilci PGD Hrib-Loški Potok in Ribnica so poškodovanemu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Ribnica ter jim nudili pomoč pri imobilizaciji in prenosu do kraja pristanka helikopterja. V UKC Ljubljana je poškodovanca v nadaljnjo oskrbo prepeljal helikopter Slovenske vojske skupaj s dežurno ekipo HNMP Brnik, poroča Uprava za zaščito in reševanje RS. Njegovo življenje je ogroženo. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki