fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Kočevje Šport

Tara in Lara v Litiji pokazali dobro igro in močno voljo

Tenisačici Teniškega kluba Kočevje Tara Abramovič in Lara Vrbetič sta zadnje dni decembra preživeli na teniškem igrišču. Na TK As v Litiji so se na turnirju pomerile deklice do 12. leta starosti. Tekmovanje je trajalo tri dni in vsak dan se je odigrala zgolj ena tekma. Lara se je tako mora v Litijo odpeljati kar trikrat zapored. Kljub slabi organizaciji turnirja, tekmovalkam ni zmanjkalo volje. Prav tako ne staršem, ki so se morali dobro organizirati, da so otrokom omogočili prevoz in nastop na tekmovanju.

V Litiji je svojo premoč sicer potrdila Eva Tita Lunder. Prva nosilka je v uvodnih dveh tekmah skupaj izgubila le 3 igre, enako pa je bilo tudi v polfinalu in finalu. Za preboj v finale je s 6:1 in 6:0 ugnala Taro Milanović (TR-KR), v tekmi za turnirsko zmago pa je bila s 6:2 in 6:0 boljša od Brine Bohorič (OL-LJ). Ta je predtem v zanimivem finalu z 2:1 v nizih odpravila Avo Pegam (TK-CC). Tara Abramovič iz TK Kočevje je bila uspešna dvakrat, tretjič pa je morala priznati premoč nasprotnice.

V kategoriji B je z zmago turnir zaključila Lina Kazić, ki je s 6:2 in 6:4 strla odpor Lare Vrbetič iz kočevskega kluba.

Obe članici kočevskega kluba sta se dobro odrezali in se že pripravljata na turnir, ki ju čaka 20. januarja.

 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki