fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Narava & zdravje

Studio B: Vzpostavite harmonijo telesa s tajsko masažo

V vrvežu sodobnega življenja, kjer stres in napetost hodita z roko v roki in pogosto postaneta del vsakdana, je iskanje poti do notranje harmonije ključnega pomena za dobro počutje. Studio B, na Reški cesti 5a v Kočevju, prinaša edinstveno terapevtsko izkušnjo s tajsko masažo, ki združuje akupresuro, shiatsu in joga tehnike, prilagojene posamezniku. Prepustite se izkušeni certificirani tajski maserki in uspešno kljubujte izzivom vsakdana. 

Tajska masaža v Studiu B ni le običajna sprostitvena izkušnja. Posebnost te masaže je, da se prilagaja posameznikovim potrebam, kar pomeni, da je vsaka izkušnja povsem edinstvena.

Pri tajski masaži izvajalka masaže uporablja praktično celo telo za izvajanje pritiska na določene točke telesa in ne gnete mišic. Pritisk se ustvarja s prsti, dlanmi, členki, komolci, koleni in celo stopali. To močno izrazito pritiskanje je ključnega pomena pri odpravljanju bolečin, izboljšanju gibljivosti telesa in sklepov ter sprostitvi napetosti v mišicah.

Nithinan, certificirana maserka tajske masaže z dolgoletnimi izkušnjami in s premišljenim dotikom ter kombinacijo različnih tehnik vzpostavlja ravnotežje in harmonijo v vašem telesu.

Masaža se lahko izvaja na tleh ali na masažni mizi, v udobnih oblačilih iz bombaža. Ne glede na izbiro, pa je udobje ključnega pomena, kar pripomore k sproščenemu vzdušju in omogoča nemoteno izvajanje terapevtskih tehnik.

V Studiu B so za vas pripravili tradicionalno tajsko masažo, tajsko masažo z olji, protibolečinsko tajsko masažo obolelega dela telesa, športno masažo in sprostitveno masažo. Izbirate lahko med 30, 50 ali 80 minutno masažo.

Tajska masaža je usmerjena k doseganju večje harmonije v telesu in duhu posameznika. Namen masaže torej sega onkraj sprostitve. Ekipa Studia B tajsko masažo priporoča vsem, ki se soočajo z bolečinami, napetostjo v mišicah, mišičnimi vozli ipd. Masaža se prilagaja posameznikovim potrebam, zato je primerna tako za tiste, ki iščejo lajšanje specifičnih težav, kot tudi za tiste, ki se želijo preprosto sprostiti in uživati v masažni izkušnji.

 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki