fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Gospodarstvo & Politika PR

S tradicijo v nova doživetja: Zakaj izbrati Inlesova lesena vrata?

Pravijo, da so vrata ključ do novega začetka. V nove začetke se podajte s podjetjem, ki ima 75-letno tradicijo. Ribniško podjetje Inles med drugim vaš dom opremi z modernimi in stilsko dovršenimi lesenimi vrati, ki ponujajo številne prednosti. Les je material, ki je Slovencem zelo blizu in krasi naše domove že od nekdaj. Predstavlja toplino, eleganco in naravno lepoto, kar se odraža tudi v Inlesovih vratih.

Podjetje Inles se zavezuje k trajnosti in stavi na prav takšne materiale, kar les tudi je. Les je obnovljiv vir, zato so lesena vrata okolju prijazna izbira. Lesena vrata omogočajo naravno kroženje zraka v prostor, kar prispeva k bolj zdravemu domu. Ob enem je les tudi dober izolator, zato lesena vrata zagotavljajo dobro zvočno in toplotno izolacijo. S pravilnim vzdrževanjem so kvalitetna lesena vrata izjemno trpežna in imajo dolgo življenjsko dobo.

Les za občutek domačnosti

Na kaj pomislite ob besedi dom? Večina na toplino, na naravne materiale. Lesena vrata oddajajo prav to – naraven in topel občutek v vsakem domu. Inlesova lesena vrata pa niso na voljo zgolj v klasičnih izvedbah. Zajemajo široko paleto stilov, vzorcev in barv, kar omogoča lastnikom domov, da izberejo vrata, ki se popolnoma prilegajo njihovemu okusu in notranji opremi prostora. Oblikovalci so vedno v koraku s časom, na voljo pa so seveda tudi večne klasike, masivne izvedbe, ki bodo vašemu domu še poudarile prezenco.

Da bo les dolgo služil …

Lesena vrata so investicija v udobje, estetiko in trajnost vašega doma. Z ustrezno nego in vzdrževanjem lahko zagotovite, da bodo vrata ostala lepa in funkcionalna vrsto let.

Dobrodošli v Inlesu

Zaposleni v podjetju vam bodo predstavili vse možnosti izbire in natančno opisali lastnosti vrat, ki jih ogledujete. Zavedajo se, da so vrata simbol prehoda in možnosti, zato vam ponujajo le najboljše. Obiščite jih v njihovem prodajnem salonu na Kolodvorski ulici 22 v Ribnici.

Med 6. in 10. marcem si Inlesovo ponudbo lahko ogledate tudi na sejmu DOM.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki