fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Narava & zdravje Novice Zdravje

Rezultati včerajšnjih testiranj v ZD Kočevje niso spodbudni

Iz Zdravstvenega doma Kočevje sporočajo, da so včeraj vzeli 50 brisov. »Imamo rezultate in niso nič spodbudni: kar 16 novih pozitivnih! Od tega dve zaposleni v DSO Kočevje,« sporoča Polona Vidič Hudobivnik.

»Še vedno zboleli poročajo o druženjih in opravljanju dela kljub znakom bolezni. Tako bomo le s težavo in zelo počasi zajezili širjenje okužbe! Bolnišnice so polne, za vsakega bolnega, ki potrebuje hospitalizacijo, se moramo zelo angažirati, da še dobi posteljo,« z zaskrbljenostjo poroča Hudobivnikova, ob tem pa poziva vse, da se obnašamo odgovorno in upoštevamo ukrepe, saj bi v nasprotnem primeru imeli vse več slabih zgodb in posledično bodo posledice še veliko hujše.

Vsi skupaj lahko prispevamo k pozitivnemu razpletu zgodb. Ponovno pokažimo, da nam je mar, tako za nas kot za druge, in vsak lahko prispeva k temu, da se stanje čim prej vrne v »normalno«.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki