fbpx
E-UTRIP
Aktualno Borilni športi Kočevje Ribnica Šport

Reportaža Sibor-Inotherm iz državnega prvenstva v duo sistemu- Kočevje 2020

V nedeljo, 16. februarja, se je v Športnem domu Gaj v Kočevju odvilo državno prvenstvo v duo sistemu za vse kategorije, v organizaciji ŠK Sibor. Na tekmovanju je nastopilo preko 150 tekmovalcev in 110 parov. Tekmovanje je štelo tudi za seštevek v slovenskem pokalu v duo sistemu 2020, kot druga tekma. Finale slovenskega pokala pa bo v soboto, 21. 3. 2020, v Globokem.

Ekipo Sibor-Inotherm je zastopalo 68 članov oz. 60 parov, ki so skupno osvojili 44 medalj. Tako smo dobili 14 naslovov državnih prvakov, 12 podprvakov in 18 bronastih medalj. V sklopu tekmovanja je potekalo tudi usposabljanje za sodnike pripravnike, ki sta se ga udeležili tudi naši članici Tina Pelc in Sara Besal.

Prav tako je po državnem prvenstvu potekalo tudi polaganje Jjzs za višje pasove, kjer smo dobili novega mojstra jujitsa, Maria Medakoviča, in nosilca rjavega pasu, Kyu Janka Divjaka.

Čestitke vsem tekmovalcem in zahvala vsem ostalim za pomoč pri organizaciji.

Elvis PODLOGAR, predsednik ŠK Sibor

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki