fbpx
E-UTRIP
(Foto: Arhiv RC Kočevje Ribnica)
Aktualno Gospodarstvo Kočevje Novice

Primož Pahor prevzel mesto direktorja RC Kočevje Ribnica

V začetku decembra je mesto direktorja Razvojnega centra Kočevje Ribnica prevzel Primož Pahor, ki že ima delovne izkušnje na odgovornih delih v gospodarstvu. Ob prevzemu je zapisal:

“Prevzem funkcije vodenja podjetja je nadgradnja mojega dosedanjega dela v podjetju, v katerem sem zaposlen od leta 2006 kot projektni vodja in podjetniški svetovalec. Kot direktor razvojnega centra bom zasledoval vizijo podjetja in usmerjal dejavnosti v doseganje le-te. Tekom opravljanja dela sem spoznal širše Kočevsko-ribniško območje tako na področju podjetništva in razvoja malega gospodarstva kot tudi na področju razvoja podeželja, s katerim se aktivno ukvarjam že 12 let.

Pri svojem delu sem vedno deloval povezovalno, zato želim okrepiti sodelovanje med različnimi deležniki na območju delovanja podjetja ter vzpostaviti skupno sodelovanje na območju od Turjaka do Kolpe.

Vabljeni vsi podjetniki k obisku SPOT točke, kjer vam nudimo brezplačne storitve, ki so namenjene bodočim in obstoječim podjetjem. Vabljeni tudi k obisku pisarne LAS Po poteh dediščine od Turjaka do Kolpe, kjer bomo skupaj z vami ustvarjali nove zgodbe razvoja podeželja.”

Razvojni center Kočevje Ribnica d.o.o. je neprofitna družba za razvoj in svetovanje podjetnikom in gospodarstvu na območju občin Kočevje, Kostel, Osilnica, Loški Potok, Sodražica, Ribnica, Velike Lašče in Dobrepolje.Razvojni center lahko obiščete na sedežu podjetja, ki se nahaja na naslovu Trata XIV 6a, 1330 Kočevje ali na spletnem mestu www.rc-kocevjeribnica.si in www.las-ppd.si. Dosegljivi so na e-naslov: info@rc-kocevjeribnica.si.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki