fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Kronika Ribnica

PP Kočevje, Ribnica: Prevažal 10 ilegalnih prebežnikov

Policisti PP Kočevje so v času zadnjih 24 ur obravnavali naslednje interventne dogodke:

 • kaznivo dejanje tatvine hidravličnega orodja,

 • kaznivo dejanje tatvine prenosnega računalnika,

 • prometno nesrečo s telesnimi poškodbami:

Včeraj  okoli  15. ure je na Kolodvorski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v  kateri sta bila udeležena motorist in voznica osebnega vozila. Do  nesreče  je  prišlo,  ker je voznica osebnega vozila pri zavijanju levo odvzela  prednost  motoristu,  ki  je  pripeljal nasproti. Motorist se je v nesreči lažje telesno poškodoval, z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Ljubljana. Policisti so voznici izdali plačilni nalog.

 • policisti so zaustavili voznika osebnega avtomobila, ki je v vozilu prevažal 10 tujih državljanov, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje in bo priveden k preiskovalnemu sodniku.

Poročilo s PU Ljubljana: Včeraj  popoldan so policisti v Mrtvicah pri Kočevju ustavili  vozilo nemških registrskih oznak. V postopku je bilo ugotovljeno, da je ukrajinski voznik v vozilu prevažal 10 tujcev (državljanov Pakistana), ki so nezakonito prestopili državno mejo. Državljanu Ukrajine je bila odvzeta prostost, postopki in aktivnosti policistov v povezavi s tujci pa še potekajo.

 • prijetih je bilo še 6 tujih državljanov, ki so prav tako nezakonito prestopili državno mejo.

Policisti PP Ribnica pa za preteklih 24 ur poročajo:

 • Obravnavali smo kaznivi dejanji Tatvina in Poskus vloma. Po zbranih obvestilih bosta podani kazenski ovadbi.

 • Obravnavali smo dve kršitvi javnega reda in miru. Kršiteljema bo izdan plačilni nalog.

 • S PU Ljubljana pa še poročajo: Ribniški  policisti so v Gorenjski cesti v Ribnici ustavili voznika, ki mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti in je pokazal 0.93 mg/l alkohola in organizmu. Prav tako je bilo ugotovljeno, da voznik vozi brez
  veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo,
  zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na sodišče.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki