fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Kronika

Požig cipres na Trati bo lastnika stal slabih 10.000 €

Ob tako lepem dnevu, kot je bil včeraj, 6. februarja, si človek po vožnji iz Ljubljane proti domu v Kočevje resnično ne želi slišati slabih novic. A tokrat se je zgodilo ravno to. Prebivalec iz Trate (podatke imamo v uredništvu) je bil v popoldanskih urah obveščen o požigu njegove žive meje, sestavljene iz kar 74-ih visokih cipres. Vzrok požiga še ni znan. Lastnik bo tako s sanacijo oškodovan za slabih 10.000 evrov.
Kljub večkratnim opozorilom, da se na določenih lokacijah v Kočevju, med drugim tudi na Trati, dogajajo požigi, občani odkrito pripovedujejo, da so inšpektorji popolnoma neučinkoviti. Iz strani inšpektorata bomo v najkrajšem možnem času pridobili stališče o navedenih obtožbah ter ga objavili naknadno.
Poziv občanom: Prijavite takoj, ko opazite kakršnekoli nepravilnosti, na primer ko nekje v bližini ali v daljavi opazite dim, ali pa, ko nekdo objestno vozi po cesti in ogroža življenje drugih, še posebej pa v primeru, ko zaznate sumljive ljudi, njihova sumljiva dejanja ali nenavadno obnašanje.
Prijavo lahko podate anonimno na številko 113. Obvezno omenite, da želite ostati anonimni, v primeru, da je to vaše želja.
M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki