fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Ribnica

Posebnega dogodka ob začetku potniškega prometa ne bo

Iz Ministrstva za infrastrukturo smo prejeli obvestilo, da zaradi trenutnih razmer ne bo posebnega dogodka ob začetku potniškega prometa na progi Grosuplje – Kočevje. Prvi vlak bo z ministrom prispel v Kočevje ob 13.27. Župan dr. Vladimir Prebilič se bo prve vožnje udeležil, na relaciji Kočevje – Ribica.

Minister Jernej Vrtovec na prvi vožnji po prenovljeni kočevski železnici

Minister Jernej Vrtovec se bo v družbi državnega sekretarja Aleša Miheliča, predstavnikov Direkcije RS za infrastrukturo in generalnega direktorja Slovenskih železnic Dušana Mesa v nedeljo, 3. januarja, udeležil prve vožnje po prenovljeni železniški progi Grosuplje-Kočevje ter tako obeležil ponovno uvedbo rednega potniškega prometa po več kot 50 letih. Minister Vrtovec se bo v nedeljo, 3. januarja, ob 12.08 z glavne železniške postaje v Ljubljani odpeljal proti Kočevju, predvidoma ob 13.50 bo na železniški postaji v Ribnici na voljo za izjavo za medije. Delegaciji se bodo na železniških postajah v posameznih občinah pridružili tudi župani tamkajšnjih občin. Vljudno vabljeni, da se pridružite delegaciji na poti od Ljubljane do Kočevja.

Urnik:

12.08 Odhod z glavne železniške postaje v Ljubljani (tir 1)
12.34 Grosuplje
12.53 Dobrepolje
12.59 Velike Lašče
13.11 Žlebič
13.15 Ribnica
13.27 Kočevje
13.47 Ribnica – izjava za medije ministra Jerneja Vrtovca (lokacija: Železniška postaja Ribnica, Kolodvorska ulica 1, Ribnica)

 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki