fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Kronika

Policista naj bi napadli med delom

Po naših neuradnih informacijah, naj bi v ponedeljek policisti posredovali v romskem naselju, zaradi kršitve javnega reda in miru, kjer pa naj bi jih tamkajšnji prebivalci napadli. Na Policijski upravi Ljubljana odgovarjajo, da v okviru varstva osebnih podatkov in interesa preiskave lahko zgolj potrdijo, da so policisti po prejeti prijavi o kršitvi javnega reda in miru intervenirali na območju Kočevja, kjer so v času postopka do sedaj še neznani osumljenci izvršili kaznivi dejanji preprečitve uradnega dejanja in poškodovanja tuje stvari.

“Preiskava kaznivih dejanj še poteka in vam podrobnosti o tem ne moremo posredovati, dodajamo pa, da nobeden od policistov v dogodku ni bil poškodovan. O vseh zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno državno tožilstvo, prav tako policisti zoper posameznike vodijo postopek o prekršku zaradi kršitve določil zakona o javnem redu in miru,” odgovarjajo na PU Ljubljana.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki