fbpx
E-UTRIP
Nesreča na Roški.
Izpostavljeno Kronika

Podrobnosti nesreče na Roški

Včeraj, nekaj pred 17. uro se je na Roški cesti v Kočevju zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil.

Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznica pri zavijanju levo trčila v bočni del vozila voznika, ki jo je prehiteval. Po trčenju je vozilo udeleženca odbilo in je trčilo še v obcestni objekt. Pri tem sta se huje poškodovala udeleženi voznik in potnik v njegovem vozilu.

Potnik je bil s helikopterjem, voznik pa z reševalnim vozilom prepeljan v UBKC Ljubljana, njuno življenje pa po zdaj znanih podatkih ni  ogroženo. Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo, poroča Policijska uprava Ljubljana.

Na naše uredništvo so se obrnili stanovalci Roške ceste, ki pravijo, da so razmere kritične in da so dnevno priča kršitvam cestnoprometnih predpisov. Pristojne pozivajo, da razmislijo o postaviti radarja oziroma povečajo nadzor.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki