fbpx
E-UTRIP
Franc in Bernarda Mihelič. Foto: Tadej Mihelič.
Izpostavljeno Aktualno Novice Ribnica Zanimivosti & Zabava

Po dolgotrajni bolezni se ponovno posveča glasbi

Glasbenik Franc Mihelič se po dolgotrajni terapiji, številnih obsevanjih in zahtevnem kirurškem posegu spet posveča glasbi, poroča Radio Veseljak.

Mihelič se zahvaljuje vsem, ki so mu stali ob strani v času zahtevnega posega na črevesju. V prvi vrsti družini in zdravstvenemu osebju, še posebej osebni zdravnici iz ZD Ribnica Alenki Nadler Žagar, dr. med., nadomestnemu zdravniku Luki Valčiću, dr. med., patronažni medicinski sestri Dominiki Arko in Renati Troha.

Izpostavil je tudi zdravnike specialiste in onkologe na OI Ljubljana: kirurga, dr. Ibrahima Edhemovića, kirurga dr. Erika Breclja, onkologinjo, dr. Marijo Ignjatović, onkologa in radiologa dr. Petra Korošca.

“Res iskrena hvala! V javnih medijih je povedanega in zapisanega vse preveč slabega o našem zdravstvu. Sam imam popolnoma drugačno izkušnjo: vsi našteti so mi pomagali izjemno strokovno, srčno in nesebično,” Miheličevo sporočilo povzema Veseljak.

Glasbenik ima v načrtu z ansamblom v letu dni posneti vsaj en nov nosilec zvoka, seveda v studiu sina Tadeja.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki