fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Narava & zdravje Novice Zdravje

Okužbe s Covidom-19 se v Kočevju postopno zmanjšujejo

Iz Zdravstvenega doma Kočevje tudi tokrat prihajajo nekoliko vzpodbudnejše novice. Pravijo, da v zadnjih dneh število ljudi, ki potrebujejo testiranje ni visoko, kar jih navdaja z optimizmom, da smo na pravi poti. Posledično pa tudi v Kočevju nimamo visokega absolutnega števila novookuženih.

Včeraj so testirali 14 oseb, okužbo s COVID-19 so na novo potrdili pri štirih osebah, pri dveh gre za prenos v gospodinjstvu, pri dveh za prenos na delovnem mestu. “Iz ZD Ribnica so nam sporočili še za 2 osebi, ki sta pozitivni: 1 osebo, ki je zaposlena v DSO Ribnica in 1 oskrbovano osebo DSO Ribnica,” poročajo in dodajajo, da so testirali tudi 12 zaposlenih ZD Kočevje, ki pa so vsi bili negativni.

“Hvala vsem, ki tudi v teh predprazničnih dneh vztrajajte v odgovornem vedenju in boste tudi za praznike ostali v domačem krogu in tako pripomogli k omejitvi širjenja okužb. Pazite nase in na druge, ostanimo zdravi,” poziva direktorica Polona Vidič Hudobivnik.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki