fbpx
E-UTRIP
Aktualno Gospodarstvo Kočevje Novice

Od jutri Baby Center deloma odpira poslovalnice, tudi v Kočevju

Starši najmlajših v tem dneh vedno bolj hrepenijo po odprtju poslovalnic z otroškimi oblačili in opremo. Dejstvo je, da otroci rastejo zelo hitro, njihove potrebe se stalno spreminjajo, zato tisti, ki situacije niso predvidevali vnaprej, lahko v teh dneh doživijo zagato. Kljub situaciji pa Baby Center sporoča, da od jutri naprej ponovno odpirajo poslovalnice, vendar z nekoliko krajšim delovnim časom. V Kočevju bo poslovalnica odprta od 10.00 do 14.00, ob sobotah in nedeljah pa bo zaprta.

Seveda obstaja tudi možnost, da potrebno otroško opremo in oblačila naročimo preko spletne trgovine, katerih je kar nekaj. A vendar marsikdo nerad kupuje na daljavo, saj je čakalna doba daljša, poleg tega pa je v primeru neustreznosti izdelka kupec primoran poravnati poštnino dostave kot tudi odpreme, kar pa pomeni dodatne stroške in predvsem po nepotrebnem izgubljeni čas, ki je še kako dragocen. Zato odločitev o vsaj delnem odprtju tovrstnih poslovalnic razveseljuje marsikoga.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki