fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Rokomet Šport

Novi izzivi pred moškim rokometom v Kočevju

V sezono 2020/2021 moški rokometni klub Kočevje vstopa na novo organiziran, z novim vodstvom in novimi sponzorji. V letu 2021 praznujemo tudi dve pomembni obletnici – 60 let začetka igranja rokometa pri nas in 50 let neprekinjenega delovanja.

Po sušnih štirih letih smo v tekmovanje zopet prijavili člansko ekipo, ki jo bosta vodila priznana trenerja, g. Aleksander Markl in g. Tomaž Juršič, ki sta kot selektor in pomočnik selektorja združila moči pri slovenski moški kadetski reprezentanci.

Potrebno je še omeniti, da nam že tretje leto zapored pri uresničitvi ciljev zelo pomaga NLB Nova Ljubljanska banka, ki s svojim programom NLB – Šport mladim dviguje nivo rokometa v mestu.

Za konec naj omenim, da se nova pot kaže kot široka, ravna in gladka. Mogoče bodo pa na njej tudi ovire in prepreke, ki jih bo potrebno premagati. Ne dvomim, da jih s skupnimi močmi ne bi mogli, kar smo v dosti težjih časih že dokazali.

Robert Burnič, moški rokometni klub Kočevje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki