fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Narava & zdravje Novice Zdravje

Nova okužba s Covidom-19 v ZD Kočevje

Stanje s koronavirusom se na Kočevskem še ne umirja, vsak dan iz ZD Kočevje poročajo o novih okužbah, zato je upoštevanje preventivnih ukrepov in vztrajnost pri tem še toliko bolj pomembna.

Včeraj so v zdravstvenem domu zabeležili 6 pozitivnih brisov na Covid-19 od opravljenih 18-ih, pri štirih naj bi šlo za prenos v gospodinjstvu. »1 pozitiven je zaposlen v ZD Kočevje, bris je bil vzet preventivno v skladu z včerajšnjimi navodili v Uradnem listu, ki zdravstvenim institucijam nalagajo, da morajo vsaj 1x tedensko biti brisani vsi zaposleni zdravstveni delavci,« sporočajo iz ZD Kočevje, zato so včeraj umaknili vse tesne stike ter reorganizirali delo, tako da bodo kljub temu dostopne vse storitve.

»Veseli nas, da se je na delo v DSO Kočevje včeraj vrnila domska zdravnica in sporočila, da so stanovalci v stabilnem stanju in ne poročajo o novih okužbah,« z nekoliko več olajšanja še povedo ter se vsem zahvaljujejo za vse prijazne besede, ki jim jih namenjate v zahvalo in podporo ter še naprej prosijo za razumevanje in potrpežljivost.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki