fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Gospodarstvo & Politika Narava & zdravje

Nov kozmetični salon v Sodražici: »Dober občutek je, ker je to najino«

Nuša Bojc in Katarina Šilc sta pred leti delili šolsko klop, zdaj pa se združeni ponovno podajata novim zmagam naproti – oziroma naproti željam strank. V Sodražici sta odprli prijeten kozmetični salon, kjer so dobrodošli vsi, ki bi radi nadgradili svoje telo in pobožali duha.

Katarina in Nuša nas pozdravita v lično urejenem prostoru in razkrijeta, zakaj sta se odločili za podjetniško pot. »Glavni pobudnik je bila kolegica Pia, ki ima v bližini cvetličarno. Ideja je enostavno dorasla,« pripomni Nuša. Dekleti sta skupaj obiskovali srednjo kozmetično šolo, kasneje sta delali vsaka pri svojem delodajalcu. Z novembrom sta odšli na svoje in z veseljem gledata v prihodnost. »Dober občutek je, ker je to najino,« pritrdita.

Kozmetična industrija cveti

Glede na to, da je kozmetična industrija ena največjih in najhitreje rastočih industrij na svetu, se jima za obisk ni treba bati. Strinjamo se, da je termin pri kozmetičarki, še posebej recimo za nohte, skoraj nemogoče dobiti.

»Ciljava na prebivalke Sodražice, Loškega Potoka, Nove vasi, …« seveda pa so dobrodošli vsi, ki bi radi bili deležni manikure, pedikure, depilacije, vihanja in laminacije trepalnic. »Nega obrvi je v zadnjem času zelo izpostavljena. Konec koncev so obrvi okvir obraza. Zato ponujava laminacijo, ki je trenutni hit.«

V salonu NK si lahko privoščite masažo. Z novim letom pa bosta ponujali tudi nego obraza.

Mladi podjetnici vas z veseljem pričakujejo in obljubljata, da boste iz njunega salona odšli zadovoljni in s tisto piko na i, ki vas bo naredila še lepše.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki