fbpx
E-UTRIP
Aktualno Nogomet Ribnica Šport

Nogometašice NK Ribnica na turnirjih uspešno nastopile za ŽNK Krim Rolljet

Dekleta selekcije DU15 ŽNK Krim Rolljet so na prvem turnirju Zimske lige NZS 11. januarja v Novi Gorici za dekleta do 15 let osvojila prvo in tretje mesto med devetimi prijavljenimi ekipami. Iz NK Ribnica so na turnirju za ŽNK Krim Rolljet uspešno nastopile Naja Poje Mihelič, Nika Hojč, Tara Novak in Veronika Rovan.

V soboto, 18. januarja, je 9-članska ekipa deklet DU15 zaigrala na 18. Mednarodnem turnirju Agram 2020 v Zagrebu. Dekleta so v igri nadigrala vse ekipe,s katerimi so se srečala v skupini in v končnici turnirja – brez težav so premagala obe ekipi AGRAM-a iz Zagreba, Donata iz Zadra, Ferenc Varoša iz Madžarske ter se v finalu pomerile z ekipo Rijeke. Po odlični igri ŽNK Krim se je tekma po rezultatu 0:0 končala s penali, v katerih so imele več sreče nogometašice Rijeke, ŽNK Krim pa je med 11-imi ekipami več kot upravičeno zasedel 2. mesto.

Mateja Rovan, NK Ribnica

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki