fbpx
E-UTRIP
Aktualno Nogomet Šport

NK Ribnica – futsal prvaki Slovenije U17

Najstarejša selekcija NK Ribnica U17 je bila v sezoni 2021/2022 vstopna generacija v 1. SFL in je med osmimi ekipami osvojila 1. mesto prvenstva.

Želje, ki so se na začetku sezone zdele res samo sanje, so se uresničile. Ekipa, ki šteje 13 članov – med njimi je eno dekle, je z neverjetno borbenostjo, energijo in velikim trudom dosegla praktično nemogoče, saj je ekipa vstopna generacija v 1. SFL U17. Ekipa je najmlajša in nima niti enega člana letnika 2005. Otroci v ekipi so letniki 2006, 2007 in eden, najmlajši, celo letnik 2008. To so otroci, o katerih bo zagotovo še slišati: Žan, Jakob, Tinjan, Tim, Ažbe, Alen, Urban, Naja, David, Jure, Luka, Aid in Maj.

Selekcija U17 s trenerjem Ladotom

2. aprila 2022, na zasnežen sobotni dan, je odpeljal avtobus, poln navijačev, na finalno tekmo v Benedikt; v goste smo odšli s prednostjo 2 golov. Tekma je bila napeta, polna ovacij; domača ekipa Benedikta se je trudila, da bi prebila steber obrambe Ribnice, vendar jim po zaslugi odličnih Ribničanov ni uspelo. Fantje in Naja so odigrali neverjetno tekmo, prežeto z borbenostjo in napeto do zadnje sekunde. Na igrišču so pustili srce! Ekipa – kot ji pravimo – Z VELIKIM SRCEM!

Ekipa U17 z navijači v športni dvorani Benedikt

V Ribnici so prvakom pripravili nepozaben sprejem z ognjemetom, ki se je zavlekel pozno v noč..v nov dan. Ob tej priložnosti bi se še enkrat iskreno zahvalili vsem staršem, prijateljem ter ostalim podpornikom ribniškega nogometnega kluba. Posebna zahvala donatorjem, podjetju Logista d.o.o. za avtobusni prevoz, Gostilni Ribnčan za čudovite pice ter Slaščičarni in okrepčevalnici Isak Iseni za slastne dobrote z žara.

Selekcijo U15, ki je celo sezono 2021/2022 zasedala 1. mesto na lestvici 1. SFL zahod, je v končnici finala zapustila »sreča« zaradi poškodb treh igralcev iz prve postave in se tako oslabljena ekipa ni prebila v boj za prva tri mesta v državi. Poškodbe so, žal, del športa in upamo, da bo le-teh v prihodnosti čim manj. Vseeno čestitke zato tudi ekipi U15, ki se je celo sezono borila in držala 1. mesto na Zahodu!

NOGOMETNI KLUB RIBNICA VABI K VPISU V NOGOMETNO ŠOLO OTROKE OD 4. LETA DALJE!

Strokovno vodeni treningi potekajo po preizkušenem in predpisanem Učnem programu!

Treningi potekajo na stadionu Ugar:

PON., TOREK in ČETRTEK ob 18.00 uri

Pripeljite otroke v času treninga na stadion Ugar, kjer jih čakajo novi prijatelji, dobra volja, usposobljeni trenerji in seveda NOGOMET!

Spremljajte nas na FCB, Instagramu in spletni strani www.nkribnica.si

Prvi mesec vadbe za nove člane je BREZPLAČEN!

Več informacij o treningih in vpisu: info@nkribnica.si; M: 041 393 490 (Sabina)

Mateja Rovan, NK Ribnica

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki