fbpx
E-UTRIP
Aktualno Ribnica Zanimivosti & Zabava

Miss Sveta: Maja Čolić že v Portoriku

Ribničanka je po dolgi poti le prispela na Karibski otok. Simpatična lepotica bo v družbi najlepših žensk sveta preživela en mesec. 16. decembra pa missice čaka finalna prireditev, kjer naša Ribničanka zagotovo ne bo ostala neopažena.

“Prvi dan je za mano, pa sem že polna pričakovanj in pozitivnih vtisov. Veselim se vsega, kar bom v tem mesecu doživela, predvsem pa sem hvaležna za to priložnost in ogromno izkušnjo,” je na družbenem omrežju zapisala Maja.

Vir: Maja Čolić

Del zime bodo dekleta preživela v tropskem raju, na sončnem Karibskem otroku Portoriko. Ta čudovita pokrajina je znana po lokalnih biserih, kot je nacionalni gozd El Yunque, mogočnih gorskih verigah Cordillera Central, Sierra de Cayey, Sierra de Luquillo in Sierra de Bermeja, o lepoti plaž pa ni potrebno zgubljati besed. Najlepše na svetu bodo mesec dni bivale v mestu Rio Grande in se v letovišču pripravljale na finale, ki bo 16. decembra. Kot je razvidno iz družbenih omrežji, lepotice uživajo in – čeprav smo težko objektivni – lahko rečemo, da naša Maja Čolić še kako izstopa.

Vir: Maja Čolić

Maja se bo na izboru predstavila tudi v slovenski (gorenjski) narodni noši in zaplesala slovenski tradicionalni ples.

Vir: Maja Čolić

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki