fbpx
E-UTRIP
Aktualno Zanimivosti & Zabava

Mam Chicken ponovno v Kočevju

V Kočevje se je vrnila ponudba pečenih piščancev in drugih dobrot. Vrnil se je Mam Chicken, priljubljena gostinska prikolica, ki je svojo pot začela prav tam. Ponovno jih najdete v bližini krožišča, tik pred vstopom v mesto. Če se vam mudi ali enostavno nimate volje za kuhanje, samo naredite krog in se ustavite na parkirišču, kjer vas bo s pozdravila vedno nasmejana Lena.

Njihova ponudba vključuje okusne pečene piščance, sočno svinjsko rolado, mesni sir, slastne puranje krače in odlične hot doge. Zagotovo boste našli nekaj, kar vas bo prepričalo in potešilo vašo lakoto.

Prikolico Mam Chicken smo še pred kratkim videvali na Lavrici, kjer so jih domačini z veseljem obiskovali, lačni iz Kočevja in Ribnice pa zelo pogrešali. “Ko sem bila na Lavrici, so me spraševali, kdaj se vrnemo v Kočevje. Veliko ljudi se je ustavilo na poti iz Ljubljane in so domov odnesli piščance,” pove Lena Nusdorfer, ustanoviteljica podjetja.

Zdaj se je Lena vrnila v svoje domače Kočevje in že prvi dan prodala vso ponudbo. “Očitno je domačinom naša ponudba všeč. Tudi stranke iz Ribnice se radi vračajo k nam. Letos imamo še večje piščance, več mesa, in kot posebno novost ponujamo tudi sočne puranje krače.”

V času malici in ob koncu delovnega dne je pred kioskom res živahno. “Ljudje nas pokličejo tudi za posebne dogodke, zabave, praznovanja in prireditve. Pripravimo hrano in jo dostavimo na želeno lokacijo.”

V Kočevju načrtujejo ostati vse do jeseni, tako da imate še veliko časa, da uživate v njihovi odlični ponudbi.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki