fbpx
E-UTRIP
Aktualno Film Novice

(LAHKO) GREMO V KINO! Kaj se gleda to poletje?

Po dolgem času čakanja, so kinodvorane le odprle svoja vrata. Seveda pa ne primanjkuje filmov, ki nam jih je prineslo letošnje leto in si jih sedaj lahko končno ogledamo na velikem filmskem platnu.

Hitri in drzni 9

Hitri avtomobili, napeta zgodba, nepredvidljivi preobrati in odlična igralska zasedba. Če ste oboževalci serije filmov Hitri in drzni, potem ste (bili) najverjetneje navdušeni nad izdajo devetega dela. Če si filma še niste ogledali ali pa zanj slišite prvič in so vam všeč akcijske mojstrovine, se le odpravite v kino.

Črna vdova

Marvel nam je po enajstih letih končno pripravil samostojen film Natashe Romanoff oziroma Črne vdove, ki se je na naših zaslonih prvič pojavila v filmu Iron Man 2 leta 2010, kasneje pa še v nekaterih drugih filmih kot so Maščevalci in Kapitan Amerika.

Novi film je akcijski pustolovski triler, v katerem je Natasha seznanjena s temno stranjo svoje dediščine, ki se pojavi kot nevarna zarota povezane z njeno osebno preteklostjo. Sama se mora zato spopasti s svojo preteklostjo, z obdobjem, predenj se je pridružila Maščevalcem, saj se bo samo tako lahko otresla vseh težav.

Tiho mesto 2

Leta 2018 je na filmska platna prišel film, v katerem se štiričlanska družina znajde na kmetiji v post-apokaliptičnem svetu. Ker jih ogrožajo pošasti, ki jih pritegne vsak zvok, da napadejo svoj plen, morajo živeti v skoraj popolni tišini. Sedaj pa nam je predstavljen drugi del z naslovom Tiho mesto 2, ki družini po smrtonosnih dogodkih doma ni nič kaj prizanesljiv. Tokrat so prisiljeni zapustiti svoj dom in se podati v neznano, nakar spoznajo, da pošasti, ki lovijo po zvoku, niso njihova edina težava.

Preklicano zlo 3: Kriv je satan

Sedmi film v svetu »Preklicanega zla« nam prikazuje grozljivo zgodbo umora neznane »Zlobe«, ki je presenetila tudi Eda in Lorraine Warren, ki sta izkušena raziskovalca paranormalnega. Boj za mlado dušo, umor in spopad z zli demoni. Kaj drugega še potrebujemo za dobro grozljivko?

Sicer pa… ob norostih, ki sta nam jih prinesli zadnji dve leti, se lahko tolažimo le s tem, da nas ni obsedel še kakšen demon.

Ledena cesta

Ste morda že naveličani poletja, sončnega vremena in visokih temperatur? Brez skrbi, v kinodvorane je prispelo malo kanadskega mrazu. Novi triler z naslovom Ledena cesta nas skupaj z veteranom Mikom McCannom in njegovim bratom popelje na nevarno, nepredvidljivo in nemogočo reševalno misijo. Na oddaljenem severu Kanade je namreč zasulo rudnik diamantov, v katerem je ostalo ujetih nekaj rudarjev, ki imajo zraka le za 36 ur. Bo torej Miku kljub neizprosnim razmeram in pestri dirki s časom uspelo rešiti življenja rudarjev?

Varuj mi ženo

Igralko Salmo Hayek je v filmu pri snemanju nevarnih prizorov nadomestila slovenska kaskaderka Tjaša Perko!

V kinodvorane je prispelo nadaljevanje filma Krij mi hrbet iz leta 2017 z naslovom Varuj mi ženo.

Akcijska komedija nastopi štiri leta po prvem delu, ko je telesni stražar Michael Brice zaradi hudega stresa in nočnih mor prisiljen vzeti dopust. Čez nekaj časa, ko se končno sprijazni z mislijo, da ne bo več telesni stražar in njegovo življenje ne bo polno orožja ter napetih pripetljajev, ga pred atentatom reši žena morilca Sonia Kincaid, ki ga je poiskala z namenom, da bi rešil njenega moža.

Tu je torej nekaj filmov, ki jih je naplavilo poletje. Seveda pa nikoli ni izguba časa, če se obrnemo na filme, ki jih že poznamo. Za nekaj poletne zabave so tu vedno aktualni Odrasli in Odrasli 2, Nore počitnice: Nova generacija, pa serija filmov Družina Tuche (sestavljena iz štirih filmov), Prekrokana noč 1, 2 in 3…

AR

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki