fbpx
E-UTRIP
Aktualno Dom Kočevje Kronika Novice Občina Politika Starševstvo Zanimivosti & Zabava

Kostel danes, 12.00: Štirje otroci sami doma, čez okno opazili migranta

V uredništvo smo dobili več kot dokazano zgodbo iz Kostela, kjer imajo dovolj prepričanja, da ima Slovenija “vse pod kontrolo” in podobnih absurdnih neresnic, ki tamkajšnje prebivalce že spravljajo ob pamet.

Kot vsak dan, so se otroci gospoda M. J. iz Kostela pred 12. uro vrnili iz šole. Bili so sami doma in se po svoje zabavali, saj je bil oče še v službi. Kar naenkrat pa so čez okno, ki gleda na dvorišče, zagledali neznanega moškega in takoj so vedeli, da gre za migranta. Prestrašeni in panični so poklicali očeta, ta pa je poklical policijo, ki se je na klic nemudoma odzvala in mladeniča še pri hiši, polni otrok, prijela. 

M. J. nam je še povedal in tudi poslal fotografijo policijskega helikopterja, ki zdaj kroži nad Kostelom, saj obstaja velika verjetnost, da prijeti migrant ni potoval sam, pač pa je le malo ločen od večje skupine. Na delu so tudi policisti konjeniki. 

Policijski helikopter, ki prečesuje kostelsko območje.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki