fbpx
E-UTRIP
DJ Soniks.
Aktualno Glasba Narava & zdravje

Kočevski DJ-ji zatresli Bazo 13

Baza 13 je v petek poskrbela za vse ljubitelje elektronske glasbe. Za mešalko so se zvrstili DJ Soniks, duo Whoiswho in štirje mladi kočevski DJ-ji, ki ustvarjajo pod imenom Andromeda.

Vsi, ki so navdušeni nad elektronskimi ritmi, so zabavo komaj čakali, saj menijo, da je premalo zabav s takšno glasbeno podlago.

Bazo 13 so zavzeli predvsem predstavniki mlajše generacije, ki so uživali pod taktirko DJ Soniksa, ki je iz Bele Krajine v Kočevje prinesel kombinacijo house glasbe, tech house ritmov in deep techna.

Mlad duo Whoiswho pa sta bazo oboževalcev popeljala v globoke vode deep house in progressive house glasbe.

Največje podpore pa so bili deležni lokalni ustvarjalci elektronskih ritmov. Zabava se je stopnjevala in bilo je videti, da si mladi želijo več takšnih zabav, ki so pogosto rezervirane predvsem za večja mesta.

Kočevski kvartet Andromeda je dokaz, da elektronska glasba dobro uspeva tudi izven večjih središč, da ima veliko podpore in predvsem poslušalcev, ki si želijo več tovrstnih zabav.

Podprite mlade kočevske DJ-je in skupini ANDROMEDA sledite na Instagramu.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki