fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Kultura Novice Umetnost

Knjižnica Kočevje vabi na “Jezikovno čajanko”

Knjižnica Kočevje v sodelovanju z Jezikovno zadrugo Soglasnik vabi danes, 10. decembra, ob 17. uri, na brezplačno jezikovno delavnico za odrasle, na »Jezikovno čajanko«.

»Vsem nam se včasih zgodi, da kaj preberemo, pa ne razumemo čisto dobro, kaj smo pravzaprav prebrali in kako prebrane informacije naprej uporabiti. Na Jezikovni čajanki bomo v sproščenem pogovornem vzdušju spoznavali načine, ki vam bodo olajšali razumevanje besedil. Pa tudi strategije, s katerimi si boste prebrano bolj zapomnili. Skupaj bomo tako uspešno odgnali strah pred nerazumevanjem besedil in pridobili samozavest pri samostojnem spopadanju z besedili, ki so pogosto lahko trd oreh,« pravijo.

Jezikovna delavnica bo potekala prek spleta (v aplikaciji Zoom) in je namenjena prav vsem, ki bi želeli izboljšati svoje jezikovno znanje. Vodil jo bo izkušeni lektor in slovenist Marko Janša. Prijave zbirajo na info@soglasnik.si, podrobne informacije o poteku in načinu izvedbe pa vam bodo posredovali po prijavi. Število mest je omejeno. Prednost pri prijavi imajo člani knjižnice Kočevje.

»Toplo povabljeni na pitje jezikovnega čaja z nami.«

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki