fbpx
E-UTRIP
Aktualno Občina Ribnica

Kmalu nov športni park v Ribnici

V Ribnici bo kmalu urejen nov športni park. V sklopu Športnega parka Ribnica je predvidena izgradnja večnamenske ploščadi v velikosti rokometnega igrišča okoli katerega bo potekala 150-metrska atletska steza iz tartana, izgradnja igrišča za odbojko na mivki in samostojnega košarkarskega igrišča, izgradnja tribune in sanitarnega bloka ter izgradnja športnih površin namenjenih za skok v višino in v daljavo. Športni park Ribnica bo prvo sodobno zunanje igrišče v središču mesta, ki bo namenjeno za uporabo vsem občanom in občankam.

Za izvedbo javnega naročila je bil izbran izvajalec Hipox d.o.o., Ambruževa ulica 3, 1291 Škofljica. Ocenjena pogodbena vrednost investicije je 1.339.149,52 € z DDV, od tega se 871.572,52 € z DDV financira iz proračuna Občine Ribnica, 467.577,00 € z DDV pa je nepovratnih sredstev z Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Dela so se začela danes, 2. 9. 2020, in se bodo zaključila predvidoma konec novembra leta 2021.

Tina Peček, Občina Ribnica

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki