fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Novice Občina

Izgradnja novega 16-oddelčnega vrtca v Kočevju

Predmet projekta je izgradnja novega vrtca s 16-imi oddelki in s pripadajočo zunanjo ureditvijo otroškega igrišča, gospodarskega dvorišča in dostopov.

Projekt se je pričel v letu 2017, ko je bila izdelana projektna naloga kot podlaga za projektni natečaj izbira strokovno najprimernejše rešitve za projekt »Izgradnja 16-oddelčnega vrtca v občini Kočevje«, ki ga je v letu 2018 Občina izvedla v sodelovanju z Zbornico za arhitekturo in prostor Slovenije. Natečajna komisija je izbrala dve najprimernejši natečajni rešitvi, ki sta bili predmet pogajanj z usposobljenim ponudnikom v postopku javno-zasebnega partnerstva. V sklopu postopka, ki se je zaključil leta 2019, zasebni partner ni bil izbran.

Na podlagi interne ocenjevalne komisije je bila izbrana natečajna rešitev arhitekturnega biroja SVET VMES d.o.o. Ljubljana, ki je predmet nadaljnjega postopka znotraj projekta.

Trenutna faza (2020): Pridobivanje gradbenega dovoljenja in priprava razpisne dokumentacije za izvedbo javnega naročila.

Občina Kočevje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki